full screen background image

Click to enlarge

Wednesday, 26 September 2012

UPDATE!!! Terbaru dari ICEPS 8 2012

Saat entry ini ditulis, tinggal 8 jam sahaja lagi sebelum tibanya ICEPS 8 2012. FUhh..rasa macam tak percaya! Sedar tak sedar, kami semua dah berbulan-bulan bertungkus-lumus menjalankan gerak kerja untuk menjayakan ICEPS 8 2012.

UPDATE terbaru dari ICEPS 8 2012. Program MEGA kami pada kali ini. Konvensyen Keusahawanan Islam Peringkat Asia Tenggara 2012.Selain daripada tu, kita juga ada pelbagai lagi program-program lain yang sangat menarik dan pastinya hadiah yang lumayan bakal menjadi habuan buat peserta program.Aktiviti-aktiviti percuma untuk para pengunjung. Mestila ada hadiah percuma juga..hihi
Konsert istimewa ICEPS 8, RHTYM OF ISLAMICA CONCERT
Artis-artis jemputan seperti Hafiz Hamidun, Devotees, Hijjaz, Nash Lefthanded dan penampilan istimewa dari pelajar USIM
ADVANCE RACE!!! Hadiah menarik menanti anda!Pertandingan  DIKIR BARAT yang julung-julung kali diadakan di FEM! Khas untuk anda semua!Pertandingan Bayi Comel untuk pengunjung cilik!Pertandingan Nasyid Terbuka! Buat pengetahuan anda, penyertaan masih dibuka tauPET SHOW!!! Jom kita saksikan telatah arnab-arnab comel.


Istimewa buat kaum hawa. BICARA SISWI, Lembutnya Hati Seorang Wanita


Dan baaaaaanyaaakkkkk lagi program-program lain yang menarik. Gerai-gerai jualan juga turut disediakan, so..bolehlah anda bershopping sakan!So..apa lagi?? Jom serbu ICEPS 8 di Perkarangan Fakulti Ekonomi dan Muamalat!!! 

Iklan iCEPS 8 (Sticky Post)

 
x

iCEPS 8 2012


Get This